Madama Esperanza Retreat & Meet: Energy Event

Creativiteit, Spiritualiteit, Empowerment ofwel
Liefde, Wijsheid, IK BEN krachtbron
zijn de ingrediënten voor de koninklijke Kunst van Zelfrealisatie

Voor wie?

Heb je behoefte aan rust, tot jezelf komen, even weg van de dagelijkse druk van het bestaan?
Wil je opladen, een nieuwe focus, energie krijgen?
Wil je je laten inspireren door klanken en kleuren?
Wil je je eigen ‘programma’ kunnen samenstellen?

Dan is deze Retreat (Stilte, bezinning) & Meet (Een open ontmoeting met jezelf en de ander) iets voor jou. De kracht van vernieuwing (Esperanza)

Rust, stilte, inspiratie en energie zijn de kernwoorden.

In overleg met Madama ontstaat het ‘programma’, dat waar jij op dat moment behoefte aan hebt.

De basis van een Retreat & Meet is een Reading* en een sessie in de Kleurentempel** tenzij anders besproken.

Verder kun je een Stiltewandeling maken in de bossen van Maria Hoop, of een stilteplek zoeken in de tuin bv. bij de Tempel Boeddha of in de Maria kapel of struinen in de laurier en bamboestruiken.
Geen vast schema of vooraf vaste tijden, alles is een keuze.

Voel je thuis, ver van huis.

* Reading Madama, coach en medium geeft aan de hand van de door haar ontworpen kaarten uit haar boek HEMELPOORTEN een reading. Waar sta je op dit moment in je leven, wat is nodig voor verandering en wat is het resultaat.
Ofwel: basis, potentie, realisatie.

**De Kleurentempel, is een kleuropstelling van 6 doeken van de in totaal 12 twee zijdig beschilderde ongespannen doeken. Aan een kant een levendig monochroom, de andere zijde een ‘embleem’ op een ‘wit’ fond. De kleuren zijn heel intens. Met elke lichtinval wordt een ander aspect opgelicht, door de gelaagdheid en het patina. De doeken versterken elkaar en stralen energie uit. Het zijn Tempelpoorten, je kunt een doek kiezen en ervoor gaan zitten in stilte. Wat ervaar je, wat spreekt je aan, waar wil je een relatie mee aangaan? Het is een open ontmoeting met jezelf en de ander, een klank en kleur meditatie op de Bron, IK BEN, met eventueel spirituele begeleiding van Madama. Het genereert energie.

Locatie: Paradama da Esperanza, Diergaarderstraat-West 15, 6105 CJ Maria Hoop.
Deelname Een Retreat & Meet event is individueel te boeken, overnachtingsmogelijkheid op locatie in Maria Hoop voor max. 2 personen.***
1 daagse van 11.00-17.00 175 euro p.p. incl. lunch, koffie/thee
2 daagse zaterdag 11.00- zondag 17.00 uur 275 euro p.p. incl. 1 overnachting, ontbijt, lunch, diner, koffie/thee
3 daagse aankomst vrijdag 15.00 uur – zondag 17.00 uur 330 euro p.p. incl. overnachting, 2x ontbijt, lunch, diner, koffie/thee. In overleg kan ook doordeweeks geboekt worden.

Wil je meer ‘input’ dat kan.
• zelf Schilderen, schilder ervaring niet nodig.
• zelf een Krachtcirkel maken
• Madama maakt jouw Energieportret of chromogram=kleurbeeld
• Madama geeft een Healing
• Madama geeft een Medicine Music concert: instant composed pianomuziek afgestemd op jou.

Dit kan je van tevoren of ter plekke bijboeken naar behoefte, prijs varieert van 77- 97 euro per onderdeel.

De focus in de Retreat & Meet is op het activeren van je energie en je verbinden met het fundament, de Bron IK BEN.
Zoals een deelneemster aan de Retreat & Meet het formuleert “Ik kom weer in mijn creatieve bubbel” en dan bedoelt ze niet schilderen maar ze krijgt ideeën en inspiratie en de kracht en energie om deze uit te voeren.

Retreat & Meet 
Madama Art

Mijn ervaring van het Retreat & Meet van het weekend januari 2020 in Maria Hoop,


Ik wist dat het tijd werd voor een retreat, ik ben vaker ‘op retreat ‘geweest en moest daar ook altijd even voor rijden, dat is ook niet erg. De reis begint voor mij al zodra ik mijn auto instap. Het is een magische reis naar binnen. Ken je de scène van de Harry Potter films waar de kleine magiërs op de trein stappen naar de tovenaarsschool? Dat is zo’n beetje een leuke schets hoe ik vertrek in en naar het retreat.

Ik wist dat het tijd werd om heel dicht bij mijn bron te verblijven en hierin te kunnen zijn zonder afleiding van de ogenschijnlijke wereld. Het is een thuiskomen in het thuiskomen.

Het bijzondere van retreats is dat het een dynamisch geheel is/ wordt. Waar jouw behoefte naar de oppervlakte drijft en zichtbaar wordt. Ik heb dit retreat in Maria Hoop ook zo mogen beleven, ik noem het voor het gemak, ik heb dit mogen beleven ‘op maat’. Vooraf en tijdens de dagen wordt dit alles met elkaar afgestemd. 

In deze bedding - waar de mogelijkheden zich als vanzelf laten zien - werd ik op een voedende wijze gedragen en koos ik voor een reading omdat ik met vragen zat over mijn eerste kinderjaren. Met een uitgebreide reading kwam ik tot mooie inzichten. De Kleurentempel, ik mocht de eerste van buitenaf zijn om dit te ervaren, behoort ook tot deze magische reis naar binnen. De kracht van helderheid, frisheid, speelsheid, onschuld, onvoorwaardelijkheid. Ik kon me met gemak overgeven aan deze dagen! Ik weet zeker dat de tempel hierin een grote bijdrage is! Daarbij zorgde Ida weer voor heerlijke maaltijden. Het is een prachtig kado aan jezelf en als je het mij vraagt, ook de aarde. Want zoals ik het zie, zijn we EEN. Als onze natuurlijke staat er een is van vreugde, is lachen een helende energie.

Madama is beeldend kunstenaar, medium, coach, musicus en dichter en auteur van 4 boeken****
Zij heeft uitgebreid studie gemaakt van mystieke stromingen en verwerkt dit in haar kunstuitingen: De Nieuwe Stroming, Kunst als Medicijn van Zijn. Modern Sacred Art, Sacred in de betekenis van heel worden.
Madama’s On Line opleiding ‘Wees je Leven Meester’ geeft je meesterschap over je leven en ondersteunt je bij het proces van zelfrealisatie. https://bit.ly/39Te9YQ

***
Deelname van 3-8 personen is ook mogelijk, bij een meerdaags verblijf kunt u zelf een accommodatie boeken. De prijzen zijn dan bij een 2 daags verblijf 225 euro incl. lunch en diner. Bij een 3 daags verblijf 275 euro incl. lunch en diner.

****
In 2005 verscheen het boek Hemelpoorten bij uitgeverij Koppenhol. Het bevat 39 gedichten en afbeeldingen die ook als kaarten gedrukt zijn.
In 2010 verscheen Ik Ben Maria Hoop bij uitgeverij Elikser. Een boek met vragen aan Maria. De antwoorden zijn voorzien van een toelichting en toepassing.
In 2013 verscheen De Nieuwe Stroming, Kunst als Medicijn van Zijn, Nederlands-Engels. 366 afbeeldingen van schilderijen en een gedicht bij elk schilderij. Bij elke afbeelding/gedicht hoort een IK BEN Code dat in een sleutelwoord dat item samenvat.
In 2016 verscheen De TAO van het IK BEN, Splendor Solis, De Kracht van de Zon in jezelf. 26 afbeeldingen, 10 hoofdstukken met mystieke teksten, een modern getijdenboek met een voorwoord van prof. H. Witteveen

Meer info https://nl.wikipedia.org/wiki/Margareth_Adama en www.madama.nl

Aanmelden en info Madama Art & Creative Coaching, Diergaarderstraat-West 15, 6105 CJ Maria Hoop T 06-22620793 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. www.madama.nl