Maak je eigen ZONNEKRACHTCIRKEL 

De krachtcirkel staat voor het centrum van je Zijn met de kwaliteit die jij in je leven wilt uitdragen en vormgeven. De kracht van de zon in jezelf, jouw IK BEN.

Programma:

We beginnen met een korte focus waarin je de balans opmaakt en je concentreert op jouw krachtwoord, je IK-BEN-code. Wat is het sleutelwoord dat ballast laat verdwijnen als sneeuw voor de zon en je geZONd maakt. 
Je verwerkt diverse materialen op een houten cirkel. Je kunt ook zelf iets meenemen dat je dierbaar is of leuk vindt bv. schelpen, steentjes, foto’s o.i.d.
Kennis van schilderen is niet nodig. Het gaat om het naar buiten brengen wat van binnen leeft in alle vrijheid en zelfexpressie. De krachtcirkels worden feestelijk ingewijd en ze geeft daarbij - op verzoek - een reading en channelt een persoonlijke boodschap. Je krijgt een certificaat met je IK BEN code. Deze krachtcirkelworkshop is een stimulerende ervaring met een blijvend 
Resultaat: een prachtig bezield object dat je kunt neerzetten, ophangen of neerleggen. Een cadeau voor jezelf of een ander. Creatief, spiritueel en bekrachtigend.

Datum:
Aantal Deelnemers: minimum 3 personen

Tijd:  10.00-16.00 uur. 
Speciale aanbieding: 99 euro p.p. incl. geprepareerde blanco houten krachtcirkel, materiaal, koffie/thee Neem iets mee voor de lunch.
Locatie: Paradama Da Esperanza, Maria Hoop, gemeente Echt-Susteren
Begeleiding: Madama,  (Margareth Adama) professioneel kunstenares en coach geeft persoonlijke begeleiding. 
Meer informatie zie: www.madama.nl  
Aanmelden : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. T 06-22620793

 

Krachtcirkelworkshop 30 september

Madama krachtcirkel w

voorbeeld-krachtcirkel def

Innerlijke kracht 3

 

Krachtcirkel Ceremonie: Bij huwelijk, samenwonen, scheiden, geboorte of dood.

Een Krachtcirkel Ceremonie is een heel bijzondere ervaring waarin jullie je met elkaar verbinden op een unieke manier.
Wat is de diepere betekenis van een krachtcirkel? Hoe geef je jezelf en elkaar de ruimte die nodig is?
Hoe kun je op een andere manier naar elkaar kijken en weten waar je ten diepste voor staat.
Al deze aspecten komen aan bod in een krachtcirkel ceremonie, een inwijding die Madama vorm geeft op een manier die bij jullie past.

Op aanvraag.