Madama Reading & Healing

In een Madama Reading staat jouw vraag centraal. Dat kan een vraag zijn op het gebied van:

* levenskeuzes in relaties of werk
* focus en bestemming
* een overleden persoon,
* burn-out, stress
* onverwerkt verleden

MADAMA READING

Ik werk met de inspiratie van mijn boek HEMELPOORTEN. In een persoonlijk gesprek wordt in kaart gebracht:

  • waar jij op dit moment in je leven staat,
  • wat nodig is om tot de gewenste verandering te komen
  • en hoe je dat kunt doen.

Tijdens een reading is mijn intentie dat jij helderheid en inzicht krijgt in je vraag zodat je de volgende stap kan zetten op je levenspad.

Praktische informatie

Je kunt een telefonische of online reading aanvragen of een afspraak maken in de praktijk.

Investering: Telefonisch Consult € 1,25 per minuut. We rekenen af voor de gebelde minuten met een minimum van 15 minuten.

Investering: Online Zoom consult € 1,50 per minuut We rekenen af voor de gebruikte minuten.Met een minimum van 30 minuten.

Investering: Live Reading € 145 
Plaats: Praktijk voor Integrale Zelfontplooiing, Paradama Da Esperanza, Maria Hoop
Tijd: Een Reading duurt anderhalf uur. 

Aanmelden

Wil je meer weten over de Madama Reading of wil je een afspraak maken, vul dan het formulier in of bel zie Contactpagina.

Ervaringen

‘Het consult van Madama heeft mij veel inzicht gebracht in de diepere processen die gaande zijn in mijn leven. Haar gave om de Essentie bloot te leggen en te bekrachtigen hebben mij veel rust en vertrouwen gegeven. Met behulp van kaarten ( met gedichten en werken van Madama ) kreeg ik helder antwoord op de vragen die ik had. Daarnaast bekrachtigt Madama het IK Ben bewustzijn zodat ook heling kon plaatsvinden. Super dankbaar dat zij deze tijd vrij kon maken voor mij! Heel veel goeds, hartegroet en wellicht tot een volgende keer.’ Vera

Mijn ontmoeting met Madama was heel ingrijpend er werd mij een spiegel voorgehouden. Ik kreeg inzicht in mijn huidige situatie waardoor ik stappen moest ondernemen voor mijn eigen gezondheid. Dit bracht heel wat te weeg maar gaf ook duidelijk aan dat ik een andere weg moest gaan inslaan. Eigenlijk weet je het diep van binnen wel.. maar soms heb je gewoon hulp nodig en kan je het niet alleen. Ik heb tijdens een aantal consulten duidelijkheid gekregen waar de pijn zat en waar werk moest worden verricht. Met opdrachten heb ik meer inzichten gekregen zoals wat wil ik nu en waar wordt ik echt gelukkig van.. en vanuit daar kan ik nu kleine stapjes verder. De weg volgen waarvoor ik hier ben. 

Dankjewel.    Daniëlle

Op de terugweg leek het alsof de bomen groener waren, het licht zachter en de wolken onderweg adembenemend mooi. Ik nam een gevoel van dankbaarheid, verwondering en blijheid mee naar huis wat nog steeds bij me is.

Ik schreef thuis deze woorden: 
Ik heb je lief, mijn lief
maar nooit zo lief
als ik mij heb..’ 

Veel dank! Mariken

MADAMA HEALING

Een Madama Healing consult omvat een Reading en daarna een Healing in de Kleurentempel.In een Healing stem ik op jou af, na een gesprek gaan we naar de Kleurentempel en werk ik op energetisch niveau aan de blokkades die verhinderen dat jij helemaal je IK BEN kunt ontwikkelen.

Praktische informatie

Investering: € 195  
Tijd: Een Healing duurt anderhalf tot twee uur.

Het is ook mogelijk een HEALING TRAJECT op afstand te krijgen, 
waarbij ik dagelijks gedurende een bepaalde periode op je afstem en een telefonisch of schriftelijk verslag kan volgen.

Een Healing Traject op afstand is op afspraak, prijs nader overeen te komen.

Aanmelden

Wil je meer weten over de Madama Healing of wil je een afspraak maken, vul dan het formulier in of bel zie Contactpagina.

Ervaringen

De beste samenvatting is dat ze me in contact bracht met mijn ware wezen/ziel, mijn mogelijkheden, en waar nog oude beperkende overtuigingen zaten. Ze herinnerde me aan wie ik in wezen ben. Vaak weet ik die ook wel ergens maar vaak raken die ondergesneeuwd in de uitgesleten bekende paden van dagelijkse activiteiten en routine, ze haalt die uit het onderbewuste omhoog naar het bewuste. Ze gaf mijn wezen weer ruimte om verder te groeien.
Konkreet verdween een nare klemmende pijn om mijn gebroken pols vrijwel direct, ze verklaarde de zin en betekenis van mijn polsbreuk, belangrijk voor het genezingsproces
. Peter

Ergens 2 jaar geleden sprak ik Margareth voor het eerst via de telefoon.

Het was een bijzonder gesprek en ik was onder de indruk van haar (levens)wijsheid. Daarna zagen wij elkaar voor het eerst live in Noordwijk, waar ik mijn eerste schilderij van haar kocht; ‘Aqua del Mar’

Het kwam precies op het juiste moment in mijn leven en heeft mij veel steun gegeven toen mijn hond de dag erna overleed en zorgt nog steeds voor veel stroming en energie, een feest om naar te kijken iedere dag. De ceremonie in Maria Hoop, alleen de naam is al bijzonder, was indrukwekkend.

Ik werd liefdevol ontvangen door Margareth en Ida en voelde me welkom. Het atelier was omgetoverd tot een tempel van rust en sereniteit. Vol met het prachtige en bijzondere werk van een vrouw die een engel én godin op aarde belichaamt.

In een cirkel van prachtige doeken mocht ik plaatsnemen voor het doek van mijn keuze, ik twijfelde tussen de rode aarde en het groene bos, het werd een ‘wandeling’ door het bos. Zij begeleidde mij op een intense tocht; het was er heftig en prachtig tegelijk, een ervaring zoals nooit tevoren waarin veel werd opgeschoond en ik in contact kwam met de godin in mij. 
Het was alsof ik een oude jas had uitgedaan en er nieuwe energie door mijn lichaam stroomde, ik ben meer in contact met mijn ware essentie en de natuur, ben onderdeel van een groter kosmisch geheel en voel meer stilte en rust. 
Mijn Cranio Sacraal praktijk bloeit op sindsdien!

Gedurende de dag werd steeds mijn blik getrokken naar het schilderij Radiant Mystic Jewel die aan de muur hing, het leek alsof ik erin gezogen werd toen ik ernaar keek en het herinnerde mij aan mijn bijna-dood ervaring van lang geleden door de kleuren en de sfeer hoorde ik de Engelen weer zingen. Die heb ik dus mee naar huis genomen. Het Protection Shield van lood met mijn krachtdier erop, dat zij speciaal voor mij maakte ook, dat prijkt nu op mijn veranda en het voelt als een waakhond, veilig en krachtig om achter te schuilen als het nodig is..

Marieke

REVIEW
De Lichtgeboorte Wijding die ik bij Madama heb ervaren is uniek in zijn soort. En voor mij de enige passende. Omdat ik er, gezien de loop van mijn leven, nu klaar voor was. Ik kon me er nu (letterlijk) in laten mee-nemen.

Op mentaal niveau was al veel wijsheid present. Op fysiek – energetisch niveau had zich ook al het nodige kunnen voltrekken. En toch was er steeds terugkerende stagnatie. Stagnatie in stroming en vitaliteit. Evenals de vraag; “Wat doe ik hier nu eigenlijk?”. Het meest wezenlijke wilde maar niet 'incarneren'. Ik kende het wel en verlangde het ook intens, maar fysiek blokkeerde ik.

Daarop heeft Madama, samen met mij fijnzinnig afgestemd en daarmee zijn we 'aan het werk' gegaan in haar indrukwekkende Kleuren Tempel. Werken is een ongepast woord. Natuurlijk vraagt het bereidheid en beschikbaarheid, maar het belangrijkste van al is openheid, ontvankelijkheid en overgave. Met Madama als ervaren en kundige facilitator en inspirator, kon mijn Ik-Ben essentie (h)erkenning vinden en tot leven komen.

Haar kosmische kunst, haar authentieke healerschap en haar vermogen om precies de juiste (kosmische) woorden te vinden om het oneindige bewustzijn aan te spreken, zijn essentieel geweest om de oorspronkelijke Lichtkracht (weer) te kunnen toelaten en verwelkomen.

Dit is waarvoor ik gekomen ben, weet ik. Hier ligt mijn pad en bestemming. Daarom was deze wijding helend en transformerend. Ben ik nu ineens verlicht? Volgens mij zijn we dat in potentie allemaal al. Dat kan nu echter bewust gerealiseerd worden. Ik ervaar weer innerlijke kracht, lichtheid/vreugdeen vooral vrede. 
Het werkt diep door, samen met de magische doeken/schilderijen van Madama die mijn huis nu sieren. Mijn eigen tempel is hierdoor aan het ontstaan en daar ben ik zeer gelukkig mee. Het is goed zoals Ik-Ben.

Vanuit innige verbondenheid, HannaH

MADAMA MEDICINE MUSIC: Healing met klank en energie

Individueel Muzikaal Consult. Uw energie wordt vertaald in pianomuziek. Ieder mens
heeft een eigen trilling. Madama Medicine Music vertaalt uw eigen vibratie in een unieke compositie. Na afloop krijgt u de CD of Mp3 mee. De piaomuziek geeft u de mogelijkheid om al luisterend te ontspannen  zodat uw energieveld optimaal in contact kan zijn met de universele energie.De tweede, emotionele laag van uw energieveld reageert meteen. Blokkades verminderen.
Het is ook mogelijk een foto te sturen zodat ik op afstand voor u een helende compositie inspeel deze kan digitaal worden gedownload.
Thuis luistert u op een rustig moment om zo steeds meer ruimte te maken voor uw manier van Zijn. De speciaal voor u doorgekomen muziek brengt u in harmonie met U-Zelf.
Investering: 'Live' € 125  incl. CD.
Medicine Music via foto € 105  incl. verzendkosten.

Wil je meer weten over de Madama Medicine Music of wil je een afspraak maken, vul dan het formulier in of bel zie Contactpagina 

Ervaringen

Wat een bijzondere ervaring een music healing..dit is eigenlijk niet met woorden te omschrijven zo bijzonder en speciaal en helemaal voor jou gecomponeerd. De muziek van de vleugel komt meteen binnen en raakt je diepste van binnen. Al het pijn en verdriet komt na boven en kan worden omgezet in liefde. Ik doe de muziek dagelijks afluisteren als onderdeel van mijn ochtendritueel en dat geeft mij innerlijke rust en verbinding met mezelf. Zo mooi….bedankt Madama voor dit bijzondere cadeau.

Daniëlle

Hoe kunnen we samen verder gaan?